حالت استندبای تلویزیون چیست؟ آیا تا به حال در مورد سیستم عیبیابی تلویزیون شنیدیدهاید؟ یکی از ویژگیهای تلویزیونهای جدید، که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. طراحی تلویزیونها در گذشته به نحوی بود که هنگام بروز مشکل متوجه آسیبهای آن نمیشدیم. و تنها زمانی که تلویزیون روشن نمیشد و یا صفحه نمایش با مشکلاتی همراه بود، به وجود مشکل پیمیبردیم. با اضافه شدن سیستم عیبیاب به تکنولوژی تلویزیونها به نوعی رابط کاربری ایجاد میگردد. این سیستم توسط چراغ پاور یا همان چراغ چشمک زن تلویزیون به راحتی قابل تشخیص است. در صورت وجود مشکل داخلی یا هرگونه خرابی، مدار عیب یاب فعال شده و عکسالعمل نشان میدهد.
حالت استندبای تلویزیون چیست و چگونه فعال میشود؟
همانطور که گفته شد در صورتی که یکی از بردها یا قسمتها دچار آسیب شود و کارکرد خود را از دست دهد، سیستم عیبیاب تلویزیون فعال میشود. در این صورت است که تلویزیون از حالت روشن به استندبای تغییر وضعیت خواهد داد. به محض تشخیص نقص در تلویزیون، چراغ پاور که معمولا به رنگ قرمز است، شروع به چشمک زدن مینماید. این نشانه به صورتی است که در مدت زمانی مشخص تعدادی ثابت چشمک زده خواهدشد.
۰۲۶-۹۱۳۰۱۳۰۱
برای رفع مشکل تاریک بودن صفحه تلوزیون با ما در تماس باشید
خدمات پس از فروش
مشاهده لیست شرکت ها و برند های تحت پوشش ماد سرویس
فروشگاه
محصولات و ابزار های مورد نیاز جهت انجام تعمیرات مبتدی و تخصصی
چرا تلویزیون در حالت استندبای میماند؟
- حالت استندبای در تلویزیون ممکن است به دنبال خرابی برد پاور در تلویزیون رخ دهد. چراکه وظیفه برد پاور تامین برق مورد نیاز سایر قطعات در تلویزیون است. بدیهی است با نرسیدن برق به قطعات دیگر، تلویزیون روشن نخواهدشد و دستگاه در حالت استندبای میماند.
- دلیل رایج دیگر که باعث میشود تلویزیون در حالت استندبای بماند، خرابی برد مین تلویزیون است. برد مین یا همان برد اصلی تلویزیون دقیقا مانند برد پاور جز مهمترین قطعات داخل تلویزیون محسوب میگردد. مین برد وظیفه کنترل کارکرد مدارات در سایر بردها را برعهده دارد. بیشتر ورودی و خروجیها از جمله پورتهای صدا، تصویر، HDMI، حافظه RAM و پردازنده دستگاه همگی بر روی برد مین قرار میگیرند. با آسیب برد مین بدیهی است تلویزیون به درستی کار نخواند کرد.
نحوه چشمک زدن سیستم عیب یاب
متناسب با قطعهای که خراب است، چراغ پاور به تعداد مشخصی چشمک میزند. اگر موفق به شمارش نشدید نگران نباشید. بعد از مکث کوتاهی چراغ مجدد شروع به چشمک زدن میکند. پس از شمارش تعداد چشمکهای چراغ پاور، باید دفترچه راهنما تلویزیون خود را بررسی کنید. دلایل و تعداد چشمکزدنها در دفترچه به طور کامل بررسی شدهاند. برای مثال در تلویزیونهای سونی تعداد ۶ چشمک به این معنی است که بکلایتهای تلویزیون معیوب هستند. لازم است دفترچه تلویزیون خود را بررسی کنید. زیرا این احتمال وجود دارد در برخی برندها دلایل مشابه نباشند.
چشمک زدن چراغ قرمز، سبز یا نارنجی تلویزیون
با فعال شدن حالت استندبای در تلویزیون،کاربر به هیچ عنوان توانایی برقراری ارتباط با دستگاه را ندارد. به طوری که تلویزیون خاموش است و تنها چراغ پاور آن چشمک میزند. در صورتی که حالت استندبای تنها یک مرتبه رخ دهد جای نگرانی نخواهدبود. اما تکرار حالت استندبای و از کار افتادن تلویزیون بیانگر این است که تلویزیون دارای نقصی است که نیاز به بررسی بیشتر دارد. دلایل چشمک زدن دکمه پاور یا چراغ تلویزیون بسیار زیاد است. فعال شدن سیستم عیبیابی به طور معمول نشان دهنده عملکرد نادرست دستگاه است. دکمه پاور به رنگهای مختلف نشانگر نکاتی است که در ادامه به بیان علت چشمک زدن در رنگهای سبز ،قرمز و نارنجی خواهیم پرداخت. رنگ چراغ پاور برای هر برند سازنده تلویزیون متفاوت است ولی به طور معمول رنگهای قرمز، سبز، آبی، نارنجی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند.
چراغ پاور قرمز
اگر چراغ به رنگ قرمز شروع به چشمک زدن کند، به معنی وجود مشکل در قطعات تلویزیون میباشد. در این صورت تلویزیون نیاز به تعمیرات خواهدداشت. تعداد دفعات چشمک تلویزیون را بشمارید. با مطالعه دفترچه راهنما فنی تلویزیون میتوانید خرابی قطعه را تشخیص دهید. لازم است پس از آن به مراکز تعمیرات تخصصی تلویزیون مراجعه نمایید. همچنین شما میتوانید با نمایندگی مجاز مادسرویس با کد نمایندگی ۵۱۹۹۹۳ تماس بگیرید. پس از ثبت آدرس، تکنسینهای مادسرویس در کوتاهترین زمان ممکن در محل شما حضور پیدا میکنند. تمامی رسیدهای ثبت شده به نوبت رسیدگی خواهدشد. حداکثر زمان مراجعه تکنسین به آدرس شما بیشتر از ۲۴ ساعت نخواهدبود.
دلایل خاموش شدن تلویزیونهای ال جی
علت خاموش شدن تلویزیون الجی چیست؟ از میان تمامی علتهای موجود، تعدادی از آنها به راحتی توسط شما قابل حل است. قدم اول برای رفع مشکل خاموشی تلویزیون این است که، نوسانات برق و اتصالات تلویزیون را بررسی کنید. در ادامه به بررسی بیشتر دلایل تخصصی میپردازیم.
چراغ پاور سبز
در صورتی که چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون را به رنگ سبز مشاهده میکنید، جای نگرانی نخواهدبود، زیرا عملکرد درست تلویزیون را بیان میکند. در بیشتر مواقع، هنگام روشن شدن دستگاه به وجود میآید. اما در صورتی که تلویزیون را روشن نمودید و چراغ پاور سبز رنگ چشمک زده و دستگاه خاموش شد، آن را از پریز برق جدا کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه به دستگاه زمان دهید. دوباره تلویزیون را به برق وصل کنید. در صورتی که دستگاه روشن نشود، برای تعمیرات آن اقدام کنید.
چراغ پاور نارنجی
از جمله دلایلی که باعث میشوند چراغ پاور به رنگ نارنجی چشمک بزند، بروزرسانی نرمافزار تلویزیون و فعال بودن تایمر است. زمانی که تایمر فعال است، در زمان مشخصی تلویزیون روشن و خاموش میشود. برای غیر فعال نمودن این ویژگی وارد بخش تنظیمات تلویزیون شوید. تایمر را غیرفعال نمایید. همچنین ظاهر شدن رنگ نارنجی در چراغ پاور به این دلیل است که، اتصال تلویزیون به اینترنت برقرار است و تلویزیون بروزرسانی میشود. پیشنهاد میکنیم در این وضعیت تلویزیون را به هیچ عنوان خاموش نکنید. بهتر است تا اتمام مراحل آن به طور کامل صبور باشید.
با کارشناسان ما در تماس باشید
کارشناسان ما همهروزه آماده پاسخگویی به شما و رفع مشکلات به وجود آمده هستند. مجموعه ما خدماتی باکیفیت را در کوتاهترین زمان ممکن به شما ارائه خواهد داد.
پاسخ به دیدگاه