تاکنون تلویزیون های بسیاری توسط شرکت های مختلف تولید شده اند. با پیشرفت دانش و تکنولوژی، تلویزیون ها در زمینه های مختلف، تغییرات بسیاری داشته اند. در این آموزش با توجه به تغییرات تلویزیون ها در پنل، آنها را به چند بخش دسته بندی می کنیم و به بررسی انواع آنها می پردازیم.
لازم به ذکر است پنل تلویزیون صفحه ایست که تصاویر، توسط آن به نمایش در می آیند. پنل یا همان (نمایش کریستال مایع) از تعداد بیشماری نقاط کوچک تشکیل می شود. این نقاط کوچک در کنار هم به شکل منظمی قرارمی گیرند و صفحه ای تخت را به وجود می آورند. می توان گفت پنل تلویزیون، گرانترین قطعه تلویزیون است. تلویزیون ها بر اساس پنل های متفاوت به گروه های زیر تقسیم می شوند:
- ال سی دی (LCD)
- اچ دی (HD)
- ال ای دی (LED)
- ال ای دی (LED)
- پلاسما (Plasma)
- اولِد (OLED)
- یو اچ دی (UHD)
- سه بعدی (3D)
- هوشمند (Smart)
۰۲۶-۹۱۳۰۱۳۰۱
برای رفع مشکل تاریک بودن صفحه تلوزیون با ما در تماس باشید
خدمات پس از فروش
مشاهده لیست شرکت ها و برند های تحت پوشش ماد سرویس
فروشگاه
محصولات و ابزار های مورد نیاز جهت انجام تعمیرات مبتدی و تخصصی
تلویزیون های LCD
از رایجترین تلویزیون های موجود در بازار تلویزیون های ال سی دی هستند. به دلیل تنوع اندازه و قیمت در میان افراد جایگاه ویژه ای دارند. مصرف برق در این دسته از تلویزیون ها به طور چشمگیری کاهش یافت. علاوه بر این کیفیت بالای تصاویر از دیگر ویژگی های این تلویزیون ها نسبت به تلویزیون های سی آر تی است. مانند تلویزیون های قدیمی، اشعه خطرناکی تولید نمی کنند. از این رو به چشم آسیب وارد نمی کنند. از معایب تلویزیون های ال سی دی می توان به طول عمر کم آنها اشاره کرد. تلویزیون های عادی به طور میانگین ۳۰ هزار ساعت عمر می کنند. در صورتی که تلویزیون های ال سی دی تا حدود ۱۶ هزار ساعت کارکرد دارند.
تلویزیون HD
در این تلویزیون ها کیفیت صدا و تصویر نسبت به مراتب بهتر شد. به همین دلیل به این تلویزیون ها اچ دی می گویند. اچ دی مخفف High Definition به معنی کیفیت بالا است. این مدل تلویزیون ها قابل اتصال به دیگر وسایل الکترونیکی از جمله کامپیوترها هستند. نمایش رنگ بیشتر و تصاویر شفاف تر از ویژگی های این تلویزیون هاست. تصاویر دارای طول و عرض بیشتری هستند. به دلیل وجود صدای چند کاناله دیجیتال، کیفیت آن بسیار مطلوب تر است.
رفع مشکل پرش تصویر انواع تلویزیون
تلویزیون های LED
تلویزیون های ال ای دی نسل پیشرفته تری از تلویزیون های ال سی دی هستند. کیفیت تصویر در تلویزیون های ال سی دی با مدل ال ای دی متفاوت است. در این تلویزیون ها کنتراست تصویر حفظ می شود و جزئیات از بین نمی روند. تلویزیون های LED از فناوری ویژه نورهای رنگی یا RGB پشتیبانی می کند. این فناوری موجب می شود تا با تنظیم نور، رنگ ها، واقعی تر به نظر برسند. از این جهت دقت رنگ ها در تلویزیون های ال ای دی از ال سی دی ها بالاتر است. طول عمر این تلویزیون ها بسیار زیاد است. تولیدکنندگان آن را در حدود ۱۰۰هزار ساعت اعلام می کنند. در تلویزیون های ال ای دی مصرف برق از تمامی تلویزیون های اچ دی کمتر است. از این لحاظ به محیط زیست آسیب کمتری وارد می سازد.
تلویزیون های پلاسما
تلویزیون های پلاسما نسبت به دیگر تلویزیون های گفته شده از تنوع کمتری برخوردارند. این دسته از تلویزیون ها نسبت به سایر دسته ها از مزایایی دارند که از مهمترین ها می توان به زاویه دید بهتر اشاره کرد به طوری که در تمام زاویه ها و هر جایی که قرار داشته باشید می توانید صفحه نمایش را به درستی ببینید. تلویزیون های پلاسما نیز به باریکی سایر دسته ها هستند. ولی مصرف بالای برق آنها نسبت به دیگر تلویزیون ها محسوس است.
تلویزیون های OLED
این فناوری پدیده ای در تلویزیون ها به وجود آورد. تلویزیون هایی به ضخامت یک ورق کاغذ که به طرز غیرقابل باوری سبک هستند. مصرف برق بسیار پایین، درخشندگی و سرعت بازسازی صفحه بیشتر، از ویژگی های مطلوب این دسته تلویزیون ها است. این تلویزیون ها در برابر تغییر کانالها واکنش سریعی دارند. همچنین می توان به مقاومت بالای آنها مقابل ضربه و چرخش تلویزیون اشاره نمود. تلویزیون های OLED در شرایط دمایی نامناسب، کارایی خوبی دارند.
تلویزیونهای UHD
تلویزیون های UHD از فناوری ویژه ای برخوردارند که در سال ۲۰۰۲ توسط ژاپنی ها معرفی گردید. UHD مخفف Ultra High Definition به معنی کیفیت بسیار بالاست. کیفیت تصویر این تلویزیون ها ۱۶ برابر تلویزیون های HD است. در تلویزیون های یو اچ دی تصاویر با رزولوشن های بالا امکان نمایش دارند. به همین دلیل در نمایشگرهای بزرگ به راحتی قابل استفاده هستند. در حالی که در تلویزیون های اچ دی تنها دو میلیون پیکسل قابل نمایش هستند. این تلویزیون ها جهت کاربردهای تجاری مثل تبلیغات ورزشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند.
تلویزیونهای سه بعدی
سایر تلویزیون های معمولی تصویر را تنها دو بعد نمایش می دهند. به صورت پیش فرض تصاویر دارای عرض و طول هستند. بعد سوم در این نوع تلویزیون ها همان عمق را در تصاویر ایجاد می کند. شاید برای شما این سوال ایجاد شود که چطور یک صفحه مسطح که خود دارای دو بعد است تصویری سه بعدی به نمایش می گذارد؟ این تلویزیون ها دو تصویر مجزا و متفاوت منتشر می کنند. یک تصویر برای چشم راست و دیگری برای چشم چپ به نمایش در می آید. در مغز ما این دو تصویر تبدیل به یک تصویر سه بعدی می شود. در واقع بیننده حس می کند تصویر به واقعیت تبدیل شده است. این تلویزیون ها معمولا قیمت زیادی دارند. استفاده مداوم از عینک های تلویزیون سه بعدی سردرد ایجاد می کند.
تلویزیون هوشمند Smart TV
این مدل تلویزیون ها نسبت به سایرتلویزیون ها یک گام جلوتر هستند. علاوه بر اتصال به کامپیوتر و سایر وسیله های الکترونیکی که در اختیار ما قرار می دهند، قادرند مانند یک گوشی هوشمند به اینترنت متصل شوند و از سرویس های آنلاینی که موجود است به تماشای فیلم بپردازید و حتی ایمیل خود را چک کنید. تلویزیون های هوشمند به سیستم عامل نیازمند هستند. سیستم عامل بین سخت افزار و نرم افزار ارتباط ایجاد می کند و ما برای استفاده از اپلیکشن های مختلف به آن نیازمندیم.
شعبه اندیشه
نمایندگی پاناسونیک در اندیشهشعبه گوهردشت
نمایندگی ال جی در گوهردشتشعبه نظر آباد
مایندگی تیسیال در نظر آبادبا کارشناسان ما در تماس باشید
کارشناسان ما همهروزه آماده پاسخگویی به شما و رفع مشکلات به وجود آمده هستند. مجموعه ما خدماتی باکیفیت را در کوتاهترین زمان ممکن به شما ارائه خواهد داد.
پاسخ به دیدگاه